Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στα ΑΜΕΑ… Δίπλα στους συνανθρώπους μας…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στα ΑΜΕΑ... Δίπλα στους συνανθρώπους μας...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του πανελλήνιου συλλόγου παραπληγικών παράρτημα Μακεδονίας- Θράκης Αυγουστίδη Γεώργιο είχε ο τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Κομνηνός Γεώργιος στις 4 Μαρτίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου .

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών – Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης, Αυγουστίδη Γεώργιο είχε ο Τομεάρχης Πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κομνηνός Γεώργιος στις 4 Μαρτίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως σύλλογος, αλλά και ως άτομα με αναπηρία, πόσο δε με τετραπληγική αναπηρία, καθώς και τα προβλήματα της καθημερινής τους διαβίωσης.

Ο Τομεάρχης Πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα προβλήματα αυτά στον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκο Βελόπουλο έτσι ώστε να τεθούν και από το βήμα της Βουλής.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στα ΑΜΕΑ... Δίπλα στους συνανθρώπους μας... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στα ΑΜΕΑ... Δίπλα στους συνανθρώπους μας... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στα ΑΜΕΑ... Δίπλα στους συνανθρώπους μας...

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares