Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική Λύση διαπρέπει και στην Ευρώπη…

Μία μεγάλη νίκη μετρά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!! Η χώρα μας, μέσω της μοναδικής γνήσιας, ειλικρινούς και καθαρής ελληνικής φωνής στην Ευρώπη, του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης και του ΕCR Εμμανουήλ Φράγκου, κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω της!

Με επιστολή που απηύθυνε στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής Von Der Leyen και στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, ο κος Φράγκος ζήτησε την αναθεώρηση της πολιτικής της ΕΕ στο ζήτημα των ανεξέλεγκτων ροών και τη λήψη σχετικών μέτρων.

Ο κος Φράγκος αφού εξέθεσε την κατάσταση στα ελληνικά νησιά και την απόγνωση των κατοίκων τους, οι οποίοι καλούνται να σηκώσουν μόνοι το βάρος των μαζικών ροών, κατήγγειλε την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και την επιδοματική πολιτική που πάγια ακολουθεί η Ε.Ε.. Την επιστολή συνυπέγραψαν κι άλλοι Ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένων ευρωβουλευτών της ιταλικής Lega και του ισπανικού Vox.

Με τον τρόπο αυτό ο κος Φράγκος κατάφερε να αναδείξει το τρομακτικών διαστάσεων και σπουδαιότητας πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι τοπικές κοινωνίες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, και να ενώσει μαζί με τη δική του φωνή, και τις φωνές άλλων ευρωβουλευτών, ώστε τα αιτήματά του να ακουστούν πιο ηχηρά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η σημερινή επιτυχία αποτελεί ένα ακόμα από τα έργα του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος, πιστός στο πρόγραμμα του κόμματος, και στις αρχές που εκφράζει ο Πρόεδρος του, Κυριάκος Βελόπουλος, δίνει καθημερινά τη δική του μάχη στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην πολύ σύντομη ακόμη κοινοβουλευτική του δράση έχει καταφέρει να αποσπάσει δέσμευση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για πρόσθετα επιχειρησιακά προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, ενώ με την ερώτηση- επιστολή του προς την ΕΚΤ αναφορικά με τις συνέπειες στα ελληνικά νοικοκυριά του σχεδίου ΗΡΑΚΛΗΣ που προώθησε η ελληνική Κυβέρνηση, «ξεγύμνωσε» την Νέα Δημοκρατία , καθώς η Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΚΤ συμφώνησε με τις επιφυλάξεις του αναφορικά με τα κυβερνητικά μέτρα προστασίας των οφειλετών!

Με σοβαρότητα, ταπεινοφροσύνη, άδολη αγάπη για την Ελλάδα και βαθειά πίστη στις αρχές της Ελληνικής Λύσης, ο Εμμανουήλ Φράγκος αποτελεί την περίπτωση αυτή του νέου πολιτικού, ο οποίος δε βλέπει μπροστά του τίποτα άλλο πέρα από το εθνικό συμφέρον και με όλη του τη δύναμη, το πείσμα και την καρδιά παλεύει να δικαιώσει τον τόπο μας!

Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα! Κι η Ελληνική Λύση, είναι εδώ, κι είναι και στην Ευρώπη, για να ξανακάνει την Ελλάδα Ελληνική!

 

Της Γερασιμούλας Στάμου

 

Shares