Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δέχεται ΠΟΛΕΜΟ από τον Τζ. Σόρος! Ιδού οι (νέες) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

Εδώ και μήνες σας αναφέρουμε συνεχώς ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος δέχονται επίθεση τόσο από το κομματικό σύστημα στην Ελλάδα όσο και από διάφορα κέντρα εξουσίας στο εξωτερικό.Ο πιο γνωστός αντίπαλος του Κ. Βελόπουλου στο εξωτερικό είναι ο Τζορτζ Σόρος για τον οποίον ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει αφιερώσει δεκάδες εκπομπές στο να ξεσκεπάσει το ρόλο του στην προσπάθεια επιβολής του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Ταυτόχρονα στη χώρα μας διάφορες δημοσκοπικές εταιρίες προσπαθούν συνεχώς να εξαφανίσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από τον πολιτικό χάρτη των ευρωεκλογών αλλά και των βουλευτικών.

Πώς συνδέεται ο Τζ. Σόρος με τις δημοσκοπήσεις αυτές; μέσω της ιστοσελίδας politico.eu η οποία πραγματοποιεί διάφορες δημοσκοπήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και η οποία απηχεί τις απόψεις του καιροσκόπου. Χθες, μάλιστα, η εταιρία πραγματοποίησε δημοσκόπηση εν όψει των ευρωεκλογών στη χώρα μας, με τα αποτελέσματα να είναι τουλάχιστον ύποπτα.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση βλέπουμε τα εξής αποτελέσματα:

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι 25,74% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο στις επιλογές των συμμετεχόντων στην έρευνα του Politico είναι το Κίνημα Αλλαγής με 7,4% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή 7,28%, ενώ πέμπτο στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι το ΚΚΕ που συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%.

Από εκεί και πέρα οι δημοσκόποι επιλέγουν να παρουσιάσουν ορισμένα κόμματα που μένουν εκτός ευρωβουλής και εμφανίζουν την Λαϊκή Ενότητα με ποσοστό 2,79%, την Ένωση Κεντρώων στο 2,59%, το Ποτάμι στο 2,17%, το ΜεΡα25 στο 1,35% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 1,28%.

Το ερώτημα που γεννάται είναι τί γίνεται με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ η οποία στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να έχει πάνω από 2%; Από τη στιγμή που το κόμμα του κ. Βαρουφάκη (ο οποίος έχει δηλώσει ότι έχει συνεργαστεί με ένα από τα ιδρύματά του) έχει ποσοστό μικρότερο του 1,5% και το κόμμα του Κ. Βελόπουλου είναι πάνω από το 2% πώς είναι δυνατόν να μην εμφανίζεται;

Μήπως δεν είναι τυχαίο; Και για να μην μιλάμε χωρίς στοιχεία, σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικές από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων 3 μηνών και τα ποσοστά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εν όψει ευρωεκλογών:

Η/Μ – Εταιρία δημοσκοπήσεως – Ποσοστό ΕΛ. ΛΥΣΗΣ
9/2 – ΚΑΠΑ Research – 2,9%

6/3 – DATA RC – 3,5%
22/3 – new-economy.gr – 3%
23/3 – Metron Analysis – 2,1% (μέχρι 2,9%)
27/3 – Alco – 2,3%
28/3 – Pulse – 2,3%

4/4 – MRB – 2,1%
7/4 – Marc – 1,5%
18/4 – Metron Analysis – 1,9%
18/4 – Opinion Poll – 2,4%
30/4 – Palmos Analysis – 2,5% (άνευ αναγωγής)

9/5 – MRB – 1,9%
10/5 – Alco – 2,8%
12/5 – Vox Pop – 1,9% (μέχρι 2,7%)

Με βάση τα στοιχεία αυτά αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η εξαφάνιση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από την εν λόγω δημοσκόπηση μόνο τυχαία δεν είναι. Ο κ. Βελόπουλος συνεχίζει να δέχεται πόλεμο μέσω προσωπικών επιθέσεων και των δημοσκοπήσεων και στόχος όσων θέλουν να επιβάλουν τον πολυπολιτισμό στη χώρα μας είναι να τον εμποδίσουν να εισέλθει στο ευρωπαϊκό και το ελληνικό κοινοβούλιο.

Εμείς, πάντως, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο να κάνει κάποιο σχόλιο για τη δημοσκόπηση, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.

Εμείς πάντως σας παραθέτουμε ορισμένα από τα όσα έχει πει ο κ. Βελόπουλος για τον πόλεμο που δέχεται από τον Σόρος και τα ιδρύματά του:

Shares