Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε κιλά – Αυτή τη διατροφή ακολουθεί χρόνια

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να παίρνει κιλάκια όταν χαλαρώνει ή όταν απολαμβάνει στο έπακρο τις λιχουδιές που επιθυμεί, ωστόσο ξέρει καλά πώς να επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της λίγο πριν βγει στις παραλίες με τα μαγιό της.

Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως έχει «τσιμπήσει» μερικά κιλάκια αλλά who cares;

Έχει τα μαγικά της κόλπα και όχι αυτό δεν είναι η επίσκεψη σε διαιτολόγο αφού όπως έχει πει διαιτολόγος έχει να τη δει από την τελευταία της γέννα.

«Πρέπει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξει στη ζωή του, θέλεις να αδυνατίσεις για την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις από πάνω έως κάτω το τέλειο σώμα; Εμένα για παράδειγμα δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά αυτού του τύπου βλέπω μια κουκίδα στο σώμα μου και να με απασχολεί, ε όχι! Να υπάρχει θέμα, να έχεις ξεφύγει από τα κιλά σου… Έχω διαβάσει πολλές φορές η δίαιτα τις Μενεγάκη είναι εντελώς ψεύτικες οι δίαιτες. Ποια δίαιτα; Ο διαιτολόγος μου έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα! Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα μετά σε διαιτολόγο, ποτέ άλλοτε. Το σώμα σου πρέπει να το ακούς», έχει πει η ίδια.

 

Ποια είναι όμως τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές;

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της. Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει.

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι… Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η παρουσιάστρια δια ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια…

 

gossip-tv.gr

Shares