Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Η εφιαλτική στιγμή που ένα όχημα έπεσε πάνω σε μια ομάδα αστυνομικών – Βίντεο ντοκουμέντο

Μια κλάση αστυνομικών αναπληρωτών, καθώς έκαναν την γυμναστική τους, όπως είχε τεθεί από την τοπική τους ακαδημία για λογαριασμό των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου, ξαφνικά ο κόσμος τους…αναποδογύρισε όταν ένα όχημα, που οδηγούσε σε μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους, σαν να ήταν κορνίζες του bowling!

Αρχικά ξεκίνησε όταν η αστυνομία του Λος Άντζελες είχε αναθέσει την εκπαιδευτική διαδικασία στο κέντρο ακαδημίας εκπαίδευσης “STARS” με τους αστυνόμους αναπληρωτές να εκτελούσαν την εκπαίδευσή τους ομαλά στις 6 το πρωί.

Αιφνιδιαστικά, ένα μεγάλο όχημα, όπως καταγράφει και το βίντεο ντοκουμέντο, είχε ήδη αναπτύξει ισχυρή ταχύτητα και κατευθυνόταν προς την πορεία των αστυνομικών εν ώρα γυμναστικής και καθώς πλησίαζαν ένα σταυροδρόμι. Οι αστυνόμοι είχαν σχηματίσει “ουρά” κατά την διάρκεια της προπόνησης και σύμφωνα με τις αρχές, υπήρχε και ένας δικλιστής ανάμεσα τους.

Όταν το όχημα έφτασε, συγκρούστηκε ευθέως με την κλάση των αστυνόμων, σαν να ήταν κορνίζες του μπόουλινγκ, αναποδογυρίζοντας σε μια στιγμή ολόκληρη την ζωή ανθρώπων και συγκλονίζοντας την γειτονιά. Το συμβάν έγινε στο Λος Άντζελες στη διασταύρωση Block of Mills Avenue, Whittier.  Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη ομαδική έρευνα σχετικά με το συμβάν με μερικά από τα θύματα να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares