Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Η δυστοπία είναι ΕΔΩ!!! Ιδού τι ετοιμάζεται για το παγκόσμιο έλεγχο των ανθρώπων-ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Άρχισε ήδη!!!

Η MasterCard και τα Ηνωμένα Έθνη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια πιστωτική κάρτα που μετρά το αποτύπωμα άνθρακα.

Μόλις φτάσετε το όριο άνθρακα, δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε αγαθά!!!

Βεβαίως όλα αυτά είναι σε πιλοτικό ακόμα επίπεδο, αλλά οπωσδήποτε το αφήγημα της “κλιματικής αλλαγής” επιτείνει την…”ανάγκη” για μία ακόμα υποχρεωτικότητα!!!

Ένα δείγμα το τι αναφέρεται στο επίσημο site των Ηνωμένων Εθνών ήδη από το 2019:

Η σουηδική εταιρεία fin-tech Doconomy κυκλοφόρησε την πρώτη πιστωτική κάρτα που όχι μόνο βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν και να μετρούν τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με τις αγορές τους, αλλά συμβάλλει επίσης στον περιορισμό των κλιματικών επιπτώσεων των δαπανών τους.

Οι χρήστες θα κληθούν επίσης να αντισταθμίσουν τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου τους, μέσω έργων που πληρούν τα κριτήρια του Πράσινα έργα πιστοποιημένα από τα Ηνωμένα Έθνη.

Τα έργα μπορούν να κυμαίνονται από εστίες μαγειρέματος με καθαρότερη καύση έως ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τον άνεμο έως καθαρή διάθεση απορριμμάτων – όλα τα έργα που συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών παγκοσμίως. Σηματοδοτώντας τη συνεργασία της Doconomy και της Γραμματείας, η Εκτελεστική Γραμματέας του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή Patricia Espinosa είπε:

«Ενώ οι χώρες εργάζονται για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέσω της Συμφωνίας του Παρισιού, είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε πολύ πιο φιλόδοξη δράση για το κλίμα, και τη χρειαζόμαστε τώρα, αλλά οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να επιλύσουν την κλιματική αλλαγή μόνες τους».

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares