Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η δυστοπία είναι εδώ!!!-Δείτε τι μέτρο έχουν επιβάλει στη Σρι Λάνκα εν μέσω οικονομικής κρίσης-ΒΙΝΤΕΟ

Ο έλεγχος είναι το χαρακτηριστικό κάθε απολυταρχικής εξουσίας.

Ψηφιακό πάσο και κωδικός QR για 20 λίτρα βενζίνη (το περισσότερο) ανά εβδομάδα και ανά άτομο στη Σρι Λάνκα.

Η χειρότερη οικονομική κρίση
Η Σρι Λάνκα πλήττεται από τη χειρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία της.

Είναι αντιμέτωπη με τεράστια έλλειψη συναλλάγματος, που δεν της επιτρέπει να εισάγει επαρκείς ποσότητες τροφίμων, καυσίμων, φαρμάκων και άλλων απαραίτητων προϊόντων.

Το νησί των 22 εκατομμυρίων κατοίκων, κοντά στην Ινδία, ζει εδώ και μήνες στον ρυθμό των καθημερινών διακοπών της ηλεκτροδότησης, των ατελείωτων ουρών στα πρατήρια καυσίμων, του δελτίου στα τρόφιμα, του πληθωρισμού ρεκόρ ο οποίος έχει φτάσει το 70%.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα προσφέρθηκαν να στηρίξουν τη νησιωτική χώρα, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτοφανείς ελλείψεις σε καύσιμα και τρόφιμα, στη χειρότερη οικονομική κρίση της ιστορίας της.

Εκμεταλλευόμενοι, λοιπόν, την οικονομική κρίση φροντίζουν επέβαλαν μέτρα, όπως αυτού του ψηφιακού ελέγχου, ο οποίος τώρα γίνεται ψηφιακά, μέσω κινητού.

Ποιος εγγυάται ότι στο εγγύς μέλλον, δεν θα ζητήσουν την ίδια διαδικασία για λόγους ανάγκης και…διευκόλυνσης σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για τον απόλυτο έλεγχο;!!!! 

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη μόνο απίθανο δεν φαντάζει κάτι τέτοιο κρίνοντας από τη μέχρι τώρα αυταρχική πολιτική που μας επιβάλλεται!!! 

Ιδού το ζοφερό μέλλον της ανθρωπότητας(;)

 

Shares