Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι «χρήσιμοι» αριθμοί της 6ης αγωνιστικής! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για όλες τις ομάδες της Super League…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αριθμοί της 6ης αγωνιστικής της Super League…

Η επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας αναφέρει σχετικά: «Ενδιαφέροντα γεγονότα αντλούμε από την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το σερί νικών του επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ έκανε δύο διπλά στην Τρίπολη πρώτη φορά και πλέον έχουν δεχτεί γκολ όλες οι ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Το έξι στα έξι για δεύτερη φορά…

Ο Ολυμπιακός νίκησε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι τον Άρη και ισοφάρισε το ρεκόρ σερί νικών επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που το είχε κάνει για πρώτη φορά μεταξύ 2003 και 2006. Έτσι περιμένει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου και αν νικήσει θα κάνει για πρώτη φορά το επτά στα επτά.

Δύο νίκες πρώτη φορά...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League ο ΠΑΟΚ έκανε διαδοχικές νίκες στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Είχε επικρατήσει 3-0 τον Ιανουάριο, για την περασμένη σεζόν, νίκησε και τώρα. Μάλιστα από το 2010 δεν είχε καταφέρει ούτε αήττητος να φύγει διαδοχικές σεζόν!

Δέχτηκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο…

Το γκολ του Αραμπούλι στο Ηράκλειο και το γκολ του Ντιγκινί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι τα πρώτα που δέχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός. Τώρα όλες οι ομάδες έχουν δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πρώτος βαθμός…

Ο Παναιτωλικός ήταν η τελευταία ομάδα που δεν είχε βαθμό και τον πήρε στη Λαμία. Σταμάτησε ένα σερί επτά ήττων επεκτείνοντας και πέρσι, που είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία. Έχει τη χειρότερη επίθεση και είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Χωρίς νίκη…

Λαμία και Παναιτωλικός είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη και έτσι παρέμειναν μετά την ισοπαλία μεταξύ τους. Η Λαμία έχει κάνει τέσσερις ισοπαλίες στην έδρα της σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι σπάνιο. Το έκανε πριν από δύο χρόνια και η Ξάνθη».

gazzetta.gr

Shares