Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

Η αστυνομία ψάχνει ράπερ για εμπλοκή σε επίθεση σε κλαμπ της Νέας Υόρκης

Travis Scott: Η αστυνομία ψάχνει τον ράπερ για εμπλοκή σε επίθεση σε κλαμπ της Νέας Υόρκης

Ο Travis Scott αναζητείται από τις αρχές για εμπλοκή σε επίθεση σε ηχολήπτη γνωστού κλαμπ της Νέας Υόρκης

Ένας από τους μεγαλύτερους ράπερ της νέας γενιάς, ο Τράβις Σκοτ, φέρεται να έχει μπελάδες με τις αρχές, καθώς η αστυνομία της Νέας Υόρκης τον ψάχνει, μετά από καταγγελία σε βάρος του για επίθεση και υλικές ζημιές σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, ένας ηχολήπτης στο Club Nebula της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο μετά από τσακωμό ενώ φέρεται να έχει προκαλέσει ζημιές αξίας 12.000 δολαρίων.

Ενδεικτικό της πιθανής ενοχής του ράπερ είναι ότι δεν υπήρξε καμία διάψευση του περιστατικού στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Τράβις Σκοτ, ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος του νυχτερινού κέντρου Ρίτσι Ρομέρο δήλωσε ότι το περιστατικό έχει «μεγεθυνθεί εντελώς».

«Συνεργαζόμαστε ενεργά με τις διωκτικές Αρχές για την επίλυση και την αποκατάσταση της αλήθειας… Είμαστε βέβαιοι ότι ο πελάτης μας θα απαλλαγεί από κάθε αδίκημα», είπε ο δικηγόρος του Τράβις Σκοτ, Μίτσελ Σούστερ.

Σύμφωνα με τον Guardian, αυτό το Σάββατο ο ράπερ αναμένεται να εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ Rolling Loud στο Λος Άντζελες.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares