Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Η απάντηση του ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου (Φραγκούλη) προς το Γερμανό ομόλογό του που συκοφαντεί καθημερινά την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η απάντηση του ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου (Φραγκούλη)…

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) έδωσε σαφή απάντηση στον Γερμανό ευρωβουλευτή Marquardt που συκοφαντεί καθημερινά την Ελλάδα θέλοντας να της επιβάλλει ένα καθεστώς ανοιχτών συνόρων.

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην απάντηση προς τον Γερμανό ομόλογό του αναφέρει χαρακτηριστικά την εμμονή του τελευταίου προς τη θηριωδία της λαθρομετανάστευσης και των «push – backs».

Παράλληλα από το στόχαστρο του Έλληνα Ευρωβουλευτή δεν ξέφυγαν και οι γνωστές και μη εξαιρετέες σε όλους Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις στους παράνομους μετανάστες για έναν «παράδεισο» που τους περιμένει στους θώκους της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ μάλιστα τις αναφέρει χαρακτηριστικά ως κυκλώματα εκμετάλλευσης, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Τουρκία με απώτερο σκοπό να εισέρχονται μουσουλμάνοι στον ελλαδικό χώρο.

Ακόμα, ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στην αφέλεια που χαρακτηρίζει την Ευρώπη ως προς την συντονισμένη αντιμετώπιση του παράνομου μεταναστευτικού.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το όσα είπε ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης:

Shares