Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021

Οι άνθρωποι του Ερντογάν βλέπουν ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ: “Ο Ιμάμογλου στηρίζεται από την ΕΛΛΑΔΑ”…

Ο πολύ στενός συνεργάτης του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ερόγλου, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε…

στους Washington Post, το οποίο αφορούσε τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Στην Τουρκία οι άνθρωποι του Ερντογάν έχουν ξεκινήσει έλα ράλλυ λάσπης εναντίον του λόγω της ελληνικής του καταγωγής (από τον Πόντο) και ο Ερόγλου υποστήριξε ότι η Ελλάδα τον υποστηρίζει κρυφά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tourkikanea.gr ο Ερόγλου είπε τα εξής ενδιαφέροντα:

Ο λαός της Κωνσταντινούπολης από τώρα έχει πάρει θέση. Πιστεύω πως θα πάρει θέση δίπλα στον πολύ εργατικό Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην Τουρκία και πιστεύω πως αυτός είναι εκείνος που θα κερδίσει. Πρώτα να δούμε τι θα βγει από τις κάλπες.

Εκείνο το άτομο, ο υποψήφιος του κόμματος CHP, ούτε το όνομά του δεν ξέρω, άραγε θα βγει το όνομά του από την κάλπη; Διότι δεν βγήκε. Εν τέλει έκλεψαν ψήφους. Δημόσια έκλεψαν ψήφους. Υπήρξαν μεγάλες παραβιάσεις και παρατυπίες.

[…] Η συνέντευξη σε μία εφημερίδα στις ΗΠΑ είναι δική του εκτίμηση. Εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Να είναι καλά πολλές χώρες με πρώτη την Ελλάδα που υποστηρίζει τον υποψήφιο του CHP. Αλλά φυσικά οι πολίτες μας οι δεσμευμένοι με τις εθνικές και πνευματικές αξίες με την πατρίδα τους το έθνος και τη σημαία τους, ξέρουν το ποιον θα στηρίξουν“.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares