Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Οι ανήλικοι του Ισλαμικού Κράτους…

του Παναγιώτη Αποστολου,
Στο πάντα ενημερωμένο και απόλυτα έγκυρο, γι΄ αυτό άλλωστε έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου, ProNews.gr, διαβάζουμε την παρακάτω συγκλονιστική είδηση:

Σε μία σοκαριστική για τη χώρα μας αποκάλυψη προχώρησε η έκθεση “Minor Misery”, η οποία συντάχθηκε από ερευνητές του Combating Terrorism Center (CTC/Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας), της αμερικανικής στρατιωτικής σχολής του Γουέστ Πόιντ. Η έρευνα αυτή, δείχνει ότι περισσότεροι από 100.000 ανήλικοι ήταν καταγεγραμμένοι ως εξαρτώμενα μέλη του ΙΚ.

Μεταξύ αυτών φέρεται να βρίσκεται και ένα παιδί από την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη έκθεση που παρουσιάζει μητρώα της ισλαμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, τα οποία κατασχέθηκαν επί του πεδίου από Αμερικανούς στρατιώτες.

Τα έγγραφα που μελετήθηκαν αφορούν 101.850 ανήλικους που έχουν σχέση με τουλάχιστον έναν ενήλικο που λάμβανε χρήματα από το ΙΚ, χωρισμένοι σχεδόν κατά το ήμισυ μεταξύ κοριτσιών και αγοριών (50,2% κορίτσια, 49,78% αγόρια).

Επί του συνόλου του καταλόγου αυτού, 16.121 ανήλικοι (δηλαδή 16% του συνόλου) γεννήθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2014, ημερομηνία της ανακοίνωσης της ίδρυσης του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου. Τίθεται συνεπώς θέμα εθνικότητάς τους, καθώς τα πιστοποιητικά γέννησής τους δεν αναγνωρίζονται από κανέναν.

Οι ερευνητές του CTC κατάφεραν να προσδιορίσουν την αρχική ιθαγένεια 76.273 ανηλίκων: Η μεγάλη πλειοψηφία (70.213) είναι Ιρακινοί.

Συνολικά, αντιπροσωπεύονται 57 χώρες, μέσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα όπως φαίνεται στον χάρτη που παρουσιάζει ο ιστότοπος CTC.

Περισσότεροι από 1.200 κατάγονται από την Ιορδανία, 654 από τη Συρία, 380 από την Τουρκία, 375 από τη Σαουδική Αραβία. Ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες, οι πιο πολυάριθμοι είναι οι Γάλλοι (52), μετά οι Γερμανοί (17).

Οι ερευνητές του CTC υπενθυμίζουν ότι τα στοιχεία αυτά είναι κατ΄ ανάγκην μερικά και ότι ο αριθμός των παιδιών των τζιχαντιστών που γεννήθηκαν ή έζησαν υπό την κυριαρχία του ΙΚ στο Ιράκ και στη Συρία είναι σίγουρα μεγαλύτερος.

«Είναι αντιπαραγωγικό να θεωρεί κανείς όλους τους ανήλικους που έζησαν υπό την κυριαρχία του ΙΚ ότι συνιστούν βραδυφλεγείς βόμβες ή εν υπνώσει πράκτορες»εκτιμούν οι ερευνητές του CTC.

«Αν και ορισμένοι ανάμεσά τους ενδέχεται να διέπραξαν τρομοκρατικές ενέργειες ή να έλαβαν μέρος στη σύγκρουση, οι προκλήσεις με τις οποίες είναι πιθανότερο να βρεθούν αντιμέτωποι βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, είναι μάλλον ο κίνδυνος να βρεθούν άστεγοι, άνεργοι, να βιώσουν τραυματική εμπειρία, άγχος, κατάθλιψη, ενδοοικογενειακή βία, εγκληματικότητα», προσθέτουν.

Επίσης ξέχασαν να προσθέσουν πως είναι αυξημένες και οι πιθανότητες μόλις ενηλικιωθούν να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες, αφού εξυπακούεται πως τους έχει γίνει από βρέφη πλύση εγκεφάλου.

Άγνωστο πάντως το τι θα γίνει με τους ανήλικους του ISIS που κρατούνται στις κουρδικές φυλακές, καθώς όλο ένα και μεγαλώνουν οι «ψίθυροι» στην Ευρώπη για ενδεχόμενο επαναπατρισμό, όχι μόνο αυτών αλλά και των γονέων τους!!

Ρουβίκωνας εδώ, Ρουβίκωνας εκεί, πού είναι ο Χρυσοχοΐδης;

Στην εποχή διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, η αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας” δημιούργησε επίσημο διαδικτυακό σάιτ, με σύνθημα “ούτε βήμα πίσω” και βέβαια σε μαύρο – κατάμαυρο φόντο!

Ο διαδικτυακός “Ρουβίκωνας” είναι:

«Ένας σχηματισμός μάχης στον κοινωνικό/ταξικό πόλεμο που διεξάγεται κάθε μέρα σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι»!

Πού βρίσκεται άραγε, ο λαλίστατος και “επαναστάτης” Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης; Θα μου πείτε όπου ακριβώς βρισκόταν και στα προχθεσινά άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από την ΑΣΟΕΕ! Όπου μερικοί αναρχικοί κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, κλείνοντας και διασαλεύοντας την τάξη στην οδό Πατησίων για αρκετές ώρες, σπάζοντας προθήκες καταστημάτων ανενόχλητοι στο εγκληματικό τους έργο! Αφού η ΕΛΑΣ δεν έκανε ούτε μια προσαγωγή!

Έτσι για σας, που φανταζόσασταν πως θα άλλαζε προς το καλύτερο και θα περιοριζόταν κατ΄ ελάχιστο η εγκληματική δράση των γνωστών – αγνώστων που δρουν επί δεκαετίες!!

Προσέβαλαν το Εθνικό μας Σύμβολο…

Το Κ.Α.Ε.Π. (Κίνημα Αφύπνισης Ελλήνων Πατριωτών) ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις στους γονείς αυτών των παιδιών και σε όποιο παιδί είναι ενήλικο για προσβολή Εθνικού συμβόλου. Το άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα επιφέρει ποινή δύο χρόνων φυλάκισης και μάλιστα χωρίς την παρουσία πολιτικής αγωγής. Το Κ.Α.Ε.Π. θα ετοιμάσει φόρμα υπογραφών στο διαδίκτυο και ελπίζουμε να το υπογράψετε όλοι. Θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο τρόπο τις αξίες του Ελληνισμού και τα εθνικά μας σύμβολα.

Έτσι ενημερωνόμαστε από το Antonionews.gr και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος…

Όταν μιλάει ο λαός…

 «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εστιάσει στα οικονομικά και στα φορολογικά, δηλαδή εκεί όπου είναι το όπιο του λαού! Το λαθρομεταναστευτικό το χειρίζονται οι ΜΚΟ του Σόρος με τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς! Άρα σε ποιους να πάει κόντρα;
Αφού ούτε οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν, γιατί τα παίρνουν χοντρά! Αυτοί είναι οι σύγχρονοι δοσίλογοι!

Επίσης, ένα μέρος νομίζω του προϋπολογισμού πηγαίνει για τη χρηματοδότηση όλων των παρανόμων! Ο Κυριάκος Βελόπουλος  θα το ξέρει σίγουρα! Αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος και καλό θα είναι να βγει στην επιφάνεια! Όπως και ποια η βιομηχανική δυναμική της χώρας που είναι στο 13% σε σύγκριση με άλλες χώρες που ξεπερνούν το 35 40%!

Πρέπει να καταλάβει ο λαός ότι οι παροχές οιασδήποτε μορφής δεν είναι επενδύσεις, ούτε τα καφέ, ούτε τα ξενοδοχεία, ούτε τα εστιατόρια, ούτε τα airbnb!

Βιομηχανία βαριάς και ελαφράς μορφής καθώς και ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας σε όλο το φάσμα από παραγωγή, μεταποίηση και εξαγωγή! Πχ γιατί δεν έχουμε εξαγωγική μονάδα ελαιολάδου;»!

Καλές τοποθετήσεις και εύλογες απορίες φίλου μου αναγνώστη…

egerssi.gr

Shares