Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Iσχυρό ΜΗΝΥΜΑ Ορμπάν προς ΟΛΟΥΣ! Είπε αυτά που δεν τολμούν άλλοι…

Iσχυρό ΜΗΝΥΜΑ Ορμπάν προς ΟΛΟΥΣ! Είπε αυτά που δεν τολμούν άλλοι...

Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook ότι η Ουγγαρία «υπερασπίστηκε με επιτυχία» το δικαίωμά της να προστατεύει τα σύνορά της.

Όπως πρόσθεσε, η συζήτηση για το μεταναστευτικό δεν έχει τελειώσει ακόμα. «Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μετανάστευση είναι ένα καλό πράγμα και συνεχίζουν να πιέζουν. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι επικίνδυνη».

Η Ουγγαρία μαζί με «μερικές άλλες χώρες κατόρθωσαν να αποκρούσουν τις προτάσεις μετανάστευσης των γραφειοκρατών των Βρυξελλών», δήλωσε ο ηγέτης της Ουκρανίας, συμπληρώνοντας ότι ορισμένοι ηγέτες εξακολουθούν να επιμένουν ότι η Ευρώπη χρειάζεται τη μετανάστευση.

«Και τότε είμαστε εμείς, που λέμε ότι τα σύνορά μας πρέπει να προστατεύονται, ότι η μετανάστευση είναι επικίνδυνη και ότι κάθε χώρα πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίσει από μόνη της εάν θέλει να αφήσει κάποιον στην επικράτειά της», δήλωσε ο Ορμπαν.

Magyarország határvédelemhez való jogát sikeresen megvédtük // We have successfully defended Hungary's right to border protection

A vita megmaradt. Vannak, akik szerint jó dolog a bevándorlás, ők erőltetik, szerintünk veszélyes // The debate remained the same. Some people think that migration is a good thing, they keep pushing on, we think it is dangerous

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 18. Oktober 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares