Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Hellenic Train: Με λεωφορεία τα δρομολόγια Λάρισα – Βόλος και Βόλος – Λάρισα

Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 11574 (Λάρισα-Βόλος) και 11575 (Βόλος-Λάρισα) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία, λόγω της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Φωτιές: Δωρεάν εισιτήριο για τους επιβάτες των τρένων που μετακινήθηκαν με λεωφορεία
Ένα δωρεάν εισιτήριο, ίσης αξίας, με δικαίωμα ταξιδιού έως το τέλος του έτους στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56 και 57 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα), καθώς και τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 887 (Αθήνα-Καλαμπάκα), οι οποίοι μετακινήθηκαν με λεωφορεία της, εξαιτίας της πυρκαγιάς που διέκοψε την κυκλοφορία, προσφέρει η Hellenic Train, ύστερα από συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Όπως επισημαίνεται, σε περίπτωση που οι επιβάτες των παραπάνω αμαξοστοιχιών δεν επιθυμούν το δωρεάν εισιτήριο, σε κάθε περίπτωση, βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 782/2021, έχουν δικαίωμα να αποζημιωθούν με το 50% της αξίας του από τα φυσικά ταμεία της εταιρείας, με την έκδοση ονομαστικού κουπονιού ισχύος ενός έτους ή με μετρητά.

Το αίτημα για την αποζημίωση μπορεί να γίνει έως και τρεις μήνες μετά το συμβάν. Η αποζημίωση καταβάλλεται εντός ενός μήνα από την υποβολή του αιτήματος.

 

cnn.gr

Shares