Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Hellenic Train: Έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας ενόψει Καθαράς Δευτέρας

Ανακοίνωση για την ενίσχυση των δρομολογίων του Προαστιακού Αθήνας και Πάτρας, εν όψει του καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας, εξέδωσε η HELLENIC TRAIN.

«Ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το πατρινό καρναβάλι και της Καθαράς Δευτέρας, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την  Αχαϊκή Πρωτεύουσα, η HELLENIC TRAIN ενισχύει σημαντικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας και Πάτρας, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από 23 έως 28.02.2023» επισημαίνεται αρχικά στην ανακοίνωση.

Επίσης, προσθέτει η HELLENIC TRAIN, για την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία η γραμμή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της ΗELLENIC TRAIN, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα οικονομικά και με ασφάλεια ώστε να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Τέλος, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ενεργοποιούνται έκτακτα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Πηγή: iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares