Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Hellenic Train: Ανακοίνωσε δρομολόγια με λεωφορεία για «ορισμένες διαδρομές»

Η ανακοίνωση της Hellenic Train αναφέρει ότι από την Τετάρτη (15/3) θα διενεργούνται δρομολόγια με λεωφορεία για ορισμένα σημεία της διαδρομής που δεν διεξάγεται με το τρένο, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από την τραγωδία στα Τέμπη, η δικαιοσύνη αναζητά τους υπεύθυνους και στα χείλη όλων παραμένει ένα τεράστιο «Γιατί;», η Hellenic Train ανακοίνωσε πως θα κάνει… δρομολόγια με λεωφορείο για ορισμένα σημεία της διαδρομής, που προφανώς και δεν λειτουργούν μετά το φονικό δυστύχημα.

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο».

Ενδεχομένως, λοιπόν, να αιτιολογείται με αυτή την ανακοίνωση και το γεγονός ότι η Hellenic Train όλο το προηγούμενο διάστημα «έκοβε» κανονικά εισιτήρια, παρά τη διακοπή των σιδηροδρομικών δρομολογίων, για προφανέστατους λόγους. Φαίνεται πως στην εν λόγω εταιρεία είναι αποφασισμένοι να διενεργήσουν τα δρομολόγια, έστω και με λεωφορεία, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις που ήδη είναι αρκετές.

Περισσότερες, όμως, είναι οι αντιδράσεις συγγενών θυμάτων για τη συμπεριφορά της Hellenic Train. Ειδικότερα, καταγγελία που φιλοξένησε το Newsbomb.gr αναφέρει πως χήρα θύματος σιδηροδρομικού δυστυχήματος έλαβε από την εταιρεία αίτημα επιστροφής των χρημάτων της αποζημίωσης. Επίσης, επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 έχουν κάνει καταγγελίες για ειρωνικές συμπεριφορές από πλευράς της Hellenic Train.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares