Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Harry Potter – Αμβούργο: Κοσμοσυρροή σε συγκέντρωση μεταμφιεσμένων

Στο Αμβούργο της Γερμανίας σημειώθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης συγκέντρωσης «Harry Potter» («Χάρι Πότερ»). Το γερμανικό λιμάνι πήρε το ρεκόρ από την πόλη Περθ της Αυστραλίας.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης συγκέντρωσης ανθρώπων μεταμφιεσμένων σε «Harry Potter» (Χάρι Πότερ), κατέγραψε το Αμβούργο. Η πόλη – λιμάνι της βόρειας Γερμανίας κατακλύστηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας με μακριά μαύρη κάπα, τα υποχρεωτικά στρογγυλά γυαλιά και ένα σημάδι στο μέτωπο.

Ακριβώς 1.758 άνθρωποι με την εμφάνιση του διάσημου μάγου που φαντάστηκε η Βρετανίδα συγγραφέας Τζόαν Ρόουλινγκ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του δημαρχείου του Αμβούργου, σύμφωνα με τους διοργανωτές του διαγωνισμού.

Η αυστραλιανή πόλη Περθ κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ από το 2017, με 997 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ένας μεγάλος αριθμός παιδιών και εφήβων.

Ο Χάρι Πότερ «πάντα με γοήτευε, όλος αυτός ο κόσμος της μαγείας», δήλωσε η 16χρονη Ιζαμπέλ Ζίχτινγκ που δεν ήθελε να χάσει την εκδήλωση.

Η πρόσκληση στη συγκέντρωση «Χάρι Πότερ» έγινε στο πλαίσιο μίας ημέρας εορτασμού της έκδοσης του πρώτου γερμανόφωνου τόμου της πετυχημένης λογοτεχνικής σειράς από τον εκδοτικό οίκο Carlsen Verla

g του Αμβούργου πριν από 25 χρόνια.

Βίντεο από τη συγκέντρωση – ρεκόρ στο Αμβούργο:

 

newsit.gr

Shares