Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

H Super League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Super League κάνει την αρχή με την 14η αγωνιστική, την πρώτη του δεύτερου γύρου.

Την Τετάρτη διεξάγονται οι αγώνες Λεβαδειακός-Άρης (15:00), ΑΕΚ-Λαμία (17:00), Αστέρας Τρίπολης-Βόλος (17:00), ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:00) και Ιωνικός-Παναθηναϊκός (21:30).

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τα παιχνίδια ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:00) και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30).

Η Super League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ειδικά στοιχήματα για την 14η αγωνιστική της Super League

Για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος προσφέρονται και έξτρα ειδικά στοιχήματα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 14ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 1,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, για τους πιο δυνατούς αγώνες, με τον νικητή των κόρνερ και τα Over/Under 8,5-9,5-10,5 κόρνερ.

Ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για το League Cup

Στην Αγγλία η επιστροφή στη δράση γίνεται με το League Cup. Από σήμερα έως την Πέμπτη διεξάγεται η φάση των «16».

Ξεχωρίζει την Πέμπτη, στις 22:00, το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τη Super League και το League Cup Αγγλίας.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και αυτές για το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

 

Shares