Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Προσφέροντας “ενέργεια” για το έργο του «Μαζί για το Παιδί»

Protergia Running Team με πρωταγωνίστριες τις κορυφαίες Ελληνίδες Αθλήτριες Σοφία Ρήγα, Μαρία Μπελιμπασάκη και Λιλή Αλεξούλη.

Την Κυριακή 29 Απριλίου ολοκληρώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με την υποστήριξη της Protergia, το 2ο No Finish Line Athens 2018, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός μαραθώνιος συνολικής διάρκειας 90 ωρών.

Μία πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα με μοναδικές στιγμές, για περισσότερους από 10.000 δρομείς οι οποίοι κατάφεραν να καλύψουν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το ποσό των 47.647,5 ευρώ, πρωτιά δωρεάς από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Protergia διοργάνωσε έναν δίωρο «Μαραθώνιο Ενέργειας» με σύνθημα «Τρέχουμε Μαζί Τρέχουμε με Ενέργεια» και τη συμμετοχή της ομάδας της – Protergia Running Team – η οποία φέτος είχε πρωταγωνίστριες τρεις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες του ελληνικού κλασσικού στίβου.

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Τη Σοφία Ρήγα, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο αγώνισμα του Μαραθωνίου και διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τη Μαρία Μπελιμπασάκη, μέλος της Εθνικής Ομάδας στίβου, με συμμετοχή σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες και κάτοχο Πανελληνίων ρεκόρ και τη Λιλή Αλεξούλη Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Άλμα εις Μήκος και Βαλκανιονίκη για το 2017.

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Παράλληλα, από το ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του Μαραθωνίου, Protergia Energy Pit Stop, οι συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μία αναζωογονητική στάση και να απολαύσουν energy drinks, να κάνουν σωστή προθέρμανση και να ενημερωθούν για βασικά running tips από τους γυμναστές της Protergia λαμβάνοντας έτσι την απαραίτητη ενέργεια για να ενισχύσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και στο δικό του ρυθμό, το φιλανθρωπικό έργο του «Μαζί για το Παιδί»H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Ακολουθήστε την Protergia στο facebook www.facebook.com/protergia.gr για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρουσία της στο No Finish Line Athens 2018.

H Protergia στο No Finish Line Athens 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares