Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

H KYBEΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ! «Γενναίες και δύσκολες αποφάσεις» έρχονται…

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (11.03.2018).Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον τελευταίο καιρό τα τραγικά περιστατικά στο χώρο του ποδοσφαίρου αυξάνονται αντί να ελαττώνονται, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την Κύβερνηση.

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις», δήλωσε ο Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Κυβέρνηση σκέφτεται ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος.
newsit

Shares