Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

H Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς χορεύουν Μακαρένα-Το βίντεο για την επέτειο του γάμου τους…

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν επέτειο γάμου και θέλησαν μέσω του Instagram να εκφράσουν την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον…

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της, όπου χορεύει Μακαρένα με τον Σάκη Ρουβά και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!».

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη καθώς γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της παρουσιάστριας.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη υπήρξαν μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια, πριν αποφασίσουν τελικά να παντρευτούν στις 3 Ιουλίου του 2017, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου και μητέρας 4 παιδιών με τον τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CCMI486F9hW/

 

Λίγο νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς, ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και την επέτειό τους: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά».

https://www.instagram.com/p/CCL8a4DhAZB/

bovary.gr

Shares