Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

“H  Ευρώπη είναι ο θάλαμος αερίων του Τζορτζ Σόρος”

Η Ουγγαρία έρχεται ακόμα για μια φορά να ταράξει τα νερά της γραφειοκρατίας και της φεντεραλιστικής πολιτικής των Βρυξελλών που συχνά επιβάλλει καταστάσεις χωρίς να ρωτάει τους λαούς της Ευρώπης.

Οργή έχει προκαλέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ανάρτηση του Σζίλαρντ Ντεμέτερ, υπουργικού επιτρόπου και επικεφαλής του Λογοτεχνικού Μουσείου Πετόφι στη Βουδαπέστη, στον ιστότοπο της δημοφιλούς εφημερίδας Origo.

H συγκεκριμένη εφημερίδα παρέχει αμέριστη υποστήριξη στην κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν. “Η Ευρώπη είναι ο θάλαμος αεριών του Τζορτζ Σόρος”, έγραψε ο Ντεμέτερ.

Ο Ούγγρος διανοούμενος και πολιτικός συνέχισε λέγοντας ότι ο Σόρος και οι τεχνοκράτες της Ε.Ε. επιχειρούν να καταστρέψουν τα κράτη – έθνη και τον πολιτισμό τους στο όνομα των ανοικτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας. Ο Ντεμέτερ αποκαλεί μάλιστα τον Σόρος “φιλελεύθερο Χίτλερ”.

Η Ουγγαρία έχει συμμαχήσει  με την Πολωνία για να μπλοκάρει έναν αμφιλεγόμενο προϋπολογισμό της Ε.Ε., ο οποίος θέτει σαν όρο ότι για να λάβει κάποιος κοινοτικά κονδύλια θα πρέπει να συντάσσεται με αυτό που οι Βρυξέλλες αποκαλούν «δημοκρατικά στάνταρντ».

Πηγή: 444.hu

Πηγή: https://444.hu/2020/11/28/demeter-europa-soros-gyorgy-gazkamraja-mi-vagyunk-az-uj-zsidok

H μετάφραση του άρθρου στα αγγλικά εδώ: https://hungarianspectrum.org/2020/11/28/szilard-demeters-loathsome-attack-on-george-soros/

Του ειδικού συνεργάτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares