Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

H επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμος για το 2024!

Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε χθες Τρίτη στην Ουάσινγκτον για πρώτη φορά μετά την ταραχώδη αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο το 2021 κι εκφώνησε ομιλία αντάξια υποψήφιου για την προεδρία, φλερτάροντας για ακόμη μια φορά δημόσια με την ιδέα να διεκδικήσει νέα θητεία στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Προσκεκλημένος του America First Policy Institute, κέντρου μελετών που ίδρυσαν σύμμαχοί του, ο 76χρονος δισεκατομμυριούχος παρουσίασε σχέδιο δράσης για τον «Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο που θα ξανακερδίσει τον Λευκό Οίκο το 2024».

Για μιάμιση ώρα και πλέον, σφυροκοπούσε για τα θέματα που προτιμά να αναδεικνύει —τη μετανάστευση, την εγκληματικότητα—, εξαπολύοντας ταυτόχρονα μανιασμένες επιθέσεις στον Δημοκρατικό διάδοχό του Τζο Μπάιντεν, τον οποίο κατηγόρησε πως έχει «γονατίσει τις ΗΠΑ».

Αφού σκιαγράφησε έναν πίνακα της χώρας που παρέπεμπε στην Αποκάλυψη, πέταξε: «Η ιστορία απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει» και «ετοιμαζόμαστε για μια απίστευτη επιστροφή, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Washington Post, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ήδη μελετά στοιχεία σε βάρος του κ. Τραμπ στο πλαίσιο έρευνας ποινικής φύσης για την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου.

Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής αποτελείται από «χυδαίους ανθρώπους και πειρατές», αντέτεινε χθες ο κ. Τραμπ, σε πολεμικό τόνο. «Θέλουν να με πλήξουν ώστε να μην είμαι πλέον σε θέση να σας υπηρετήσω, αλλά δεν πιστεύω ότι θα τους περάσει», πρόσθεσε χαμογελαστός.

«Τέσσερα χρόνια ακόμα» απάντησε εν χορώ το ακροατήριο, αναφερόμενο στη διάρκεια της ενδεχόμενης δεύτερης θητείας του.

Ιδού τι αναφέρεται και στα αμερικανικά ΜΜΕ:

πληροφορίες από capital.gr

Shares