Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

H έπαυλη του Πάμπλο Εσκομπαρ στο Τούλουμ γίνεται ξενοδοχείο αξίας 100 εκατ…(ΦΩΤΟ)

Μετά το θάνατο του Εσκομπάρ το 1993 η κατοικία του, όπως και όλες οι υπόλοιπες, εγκαταλείφθηκε για αρκετά χρόνια…

Κάποτε ανήκε στον «βασιλιά της κοκαΐνης» Πάμπλο Εσκομπάρ. Το Casa Magna, στο Τούλουμ στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό, αλλάζει μορφή και γίνεται ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο.

Η Thor Equities Group αγόρασε το Casa Magna, το παραλιακό συγκρότημα που κάποτε ανήκε στον Εσκομπαρ, δίνοντας 17,5 εκατ. δολάρια, ενώ σχεδιάζει να επενδύσει συνολικά 100 εκατ. δολάρια για να αναπτύξει 40 πολυτελή δωμάτια, ένα σπα και καταστήματα υψηλών προδιαγραφών.

Το Casa Magna βρίσκεται βρίσκεται κοντά στο Casa Malca, ένας επίσης από τα πολλά ακίνητα του «βασιλιά της κοκαΐνης» που πέθανε το 1993. Πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Νεοϋορκέζο Lio Malca ο οποίος το μετέτρεψε σε ένα μικρό ξενοδοχείο με πλούσια συλλογή σύγχρονων έργων τέχνης.

Η εταιρεία Thor διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών ξενοδοχείων στο Μεξικό, όπως το Montage Los Cabos, το Thompson Playa del Carmen και το Ritz-Carlton στην πόλη του Μεξικού, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τον επόμενο χρόνο.

Στην ιστορία έχει μείνει και η βίλα του Εσκομπάρ στο Puerto Triunfo με την ονομασία Hacienda Nápoles, η οποία βρισκόταν στο κέντρο μιας έκτασης που καταλάμβανε είκοσι τετραγωνικά χιλιόμετρα, αφού στις εγκαταστάσεις της συμπεριλαμβανόταν και ένας μικρός ζωολογικός κήπος.

Από το 1987 μέχρι το 1993,ο Pablo Escobar είχε μπει στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Μάλιστα, το 1989 ήταν ο 7ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

newmoney.gr

Shares