Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες αυτού του μοντέλου και bodybuilder, καθώς έχει τα πιο ατελείωτα πόδια που έχουμε δει ποτέ.

Κι όμως μπορεί η Ia Östergren από τη Σουηδία να έχει γίνει διάσημη για τα ψηλά και γυμνασμένα πόδια της, ωστόσο όπως η ίδια παραδέχτηκε πως αυτά κάποτε ήταν και ο λόγος που έπεσε σε κατάθλιψη.H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκεκριμένα η μητέρα δύο κοριτσιών με ύψος 1,78 εκατοστά ανέφερε πως όταν πήγαινε σχολείο δεχόταν bullying για τα μακριά αδύνατα πόδια της, με αποτέλεσμα ακόμη και η ίδια να αρχίσει να τα μισεί και να ντρέπεται για αυτά.

Ωστόσο, η Ia αποφάσισε να αρχίσει να αγαπάει και πάλι το σώμα της κι έτσι το 2013 ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά.H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ένα έφερε το άλλο και η 34χρονη οχι μόνο ξεκίνησε την γυμναστική, αλλά την αγάπησε τόσο που έγινε και bodybuilder.

Ρόλο έπαιξε βέβαια και ο σύζυγος της, ο οποίος ήταν ήδη επαγγελματίας bodybuilder όταν τον γνώρισε, μέσω Instagram.H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σήμερα η Ιa είναι μία από τις πιο σέξι μαμάδες στο Instagram, καθώς εκτός ότι τα πόδια της φτάνουν τα 102 εκατοστά, η ίδια έχει πάνω από 150.000 followers στο Instagram.H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ) H Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια! Δε χορταίνεις να τα βλέπεις... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares