Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Γυναίκα που αγνοούταν για 2 χρόνια βρέθηκε να επιπλέει ζωντανή στη θάλασσα

Γυναίκα αγνοούμενη για 2 χρόνια βρέθηκε να επιπλέει ζωντανή στη θάλασσα.

Απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Κολομβία, όταν γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα σε σοβαρή κατάσταση. Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι ότι έγινε αντιληπτό πως πρόκειται για γυναίκα, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί για δύο ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”The Sun”, πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στη περιοχή Αντζέλικα Γκαϊτάν, ανοιχτά της παραλίας του Πουέρτο Κολόμπια. Εντοπίστηκε από τον ψαρά Ρολάντο Βισμπάλ, ο οποίος δήλωσε πως αρχικά την πέρασε για…κούτσουρο, ενώ η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση εξάντλησης και υποθερμίας.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της γυναίκας, μετά τη διάσωσή της, σε τοπικά μέσα, αποκάλυψε πως βούτηξε στη θάλασσα για να βάλει τέλος στη ζωή της. Συνέχισε, περιγράφοντας πως για 20 χρόνια ήταν θύμα βίαιης συμπεριφοράς του πρώην συζύγου της, ο οποίος μάλιστα την είχε αποκόψει από όλους τους συγγενείς και φίλους της. Δε δίστασε, μάλιστα, να προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην σύζυγός της την χτυπούσε και την έβριζε ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, προσθέτοντας ότι κατέληγε να πηγαίνει τουαλέτα στον κήπο, επειδή ο σύζυγός της κλείδωνε το μπάνιο.

Η γυναίκα μίλησε για την εξαφάνισή της, αναφέροντας πως τους πρώτους έξι μήνες τους πέρασε στους δρόμους, πριν καταφύγει σε έναν κοιτώνα για γυναίκες. Ούτε εκεί όμως κατάφερε να βρει την θαλπωρή που αναζητούσε, καθώς βίωνε την κακοποίηση από τις συγκατοίκους της, που της συμπεριφέρονταν άθλια. Το γεγονός αυτό την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

 

 

Η ίδια υποστήριξε πως έχει μετανιώσει για την απόπειρα αυτοκτονίας της, και δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Δόξα τω Θεώ, αναγεννήθηκα. Αν είχα βοήθεια ή μια ευκαιρία δεν θα είχα λάβει αυτή την απόφαση».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares