Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γυναίκα παραμορφώθηκε σε κέντρο αισθητικής

Μαρτυρίες σοκ για ινστιτούτο αισθητικής που εξαπατούσε τους πελάτες του -  Γυναίκα καταγγέλλει ότι παραμορφώθηκε (φωτό & βίντεο) - iRafina

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μιας γυναίκας αμέσως μετά την επίσκεψή της σε κέντρο αισθητικής. Αντί να ανανεωθεί και να χαρεί τον εαυτό της με μια πιο νεανική όψη, η γυναίκα παραμορφώθηκε.

Η ίδια καταγγέλλει ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν κατάλληλα και αναγκάστηκε μάλιστα να ακολουθήσει ιατρική θεραπεία.

«Ενιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά» είπε στο «Live News» και πρόσθεσε:

«Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση», είπε και στη συνέχεια έδειξε το πρησμένο της πρόσωπο: «από εδώ είχα ένα καρύδι και από εδώ ένα λουκάνικο».

Όπως καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη στο ινστιτούτο, στο κέντρο αισθητικής αντί για υαλουρονικό έβαζαν… τζελ υπερήχων: «Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη. Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο».

Πηγή: newsbreak.gr

Shares