Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

GNTM: Έλαβε δαχτυλίδι από τον καλό της και άφησε τους πάντες άφωνους

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε η Μύρια στο GNTM!

Εκτάκτως στο πρόγραμμα του STAR ήρθε το GNTM το βράδυ της Παρασκευής με νέο επεισόδιο. Λίγο πριν την μεγάλη αυλαία, οι δοκιμασίες που έχουν απομείνει θα είναι καθοριστικές και οι φιναλίστ γνωρίζουν πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κόρυφη.

Μια έκπληξη όμως έμελλε να δεχθεί η Μύρια Κυριακίδου με την οποία τόσο η ίδια όσο οι καλές της φίλες έμειναν άφωνες στο ριάλιτι μόδας. Ειδικότερα, η 19χρονη παίκτρια του GNTM έλαβε γράμμα από τον σύντροφο της συνοδευόμενο δε από ένα πανέμορφο δαχτυλίδι που την γέμισαν ευτυχία.

«Έχω γράμμα από τον Τάσο και ήθελα να σας το δείξω» πρόδωσε, αρχικά, η Μύρια στις συμπαίκτριες της για να φανερώσει αμέσως μετά και το δαχτυλίδι που είχε ήδη φορέσει στο δάχτυλο της. «Δεν παντρεύομαι, εννοείται, εντάξει. Αλλά χαίρομαι για αυτά που μου έγραψε το αγόρι μου και το δαχτυλίδι της υπόσχεσης που μου έδωσε. Το γράμμα ήταν τρεις σελίδες, έγραφε πάρα πολλά πράγματα, συγκινήθηκα αρχικά. Θεωρώ ότι ο Τάσος είναι από τους μεγαλύτερους μου θαυμαστές όπως και η οικογένεια μου» τόνισε η φιναλίστ με ενθουσιασμό και χαμόγελο στην κάμερα του GNTM

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares