Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

GNTM 3 αποχώρηση: Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό – Τελευταία ευκαιρία για τη Λία…(BINTEO)

GNTM 3 αποχώρηση: Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό - Τελευταία ευκαιρία για τη Λία...(BINTEO)

GNTM 3 αποχώρηση…

Με δύο κορίτσια να είναι και πάλι υποψήφια προς αποχώρηση, η Ειρήνη τελικά αποχώρησε από το «GNTM 3» αφού η προσπάθειά της δεν ικανοποίησε τους κριτές.

Ο Ηρακλής ήταν τελικά ο νικητής της δοκιμασίας του επεισοδίου του «GNTM 3», που αφορούσε διαφημιστική καμπάνια για ένα πάρκο ψυχαγωγίας, αφού όλοι οι κριτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθειά του. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής στην πόζα του πήδηξε τόσο πολύ, που φαίνεται σαν να πετάει, με τον Δημήτρη Σκουλό να δηλώνει πως κάλλιστα θα προσέφερε τη φωτογραφία στο Allou Fun Park, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, για κανονική διαφήμιση.

Συνεχίζοντας τη διαδικασία της αποχώρησης, στο τέλος έμειναν για ακόμα μια φορά ως υποψήφιες δύο κοπέλες, η Λία και η Ειρήνη, γεγονός που όπως είπε η Βίκυ Καγιά, αποδεικνύει πως σε αυτόν τον κύκλο του GNTM τα κορίτσια φαίνονται πιο αδύναμα από τα αγόρια.

 

Τελικά στο παιχνίδι παρέμεινε η Λία, αν και όπως είπε η Βίκυ Καγιά η φωτογραφία της δεν ήταν καλή και πως ενδεχομένως είναι η τελευταία της ευκαιρία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό η Ειρήνη.

Όπως δήλωσε η ίδια η Ειρήνη λίγο αργότερα, η πεποίθησή της είναι πως θα έπρεπε να αποχωρήσει η Λία, αφού στη συνέχεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

sputiknews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares