Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γνωστός δικηγόρος: Αγνοείται συγγενής μου στα Τέμπη – Έχουν «φύγει» τόσοι άνθρωποι

«Μουδιασμένη» παραμένει η χώρα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που άφησε πίσω του τουλάχιστον 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, με τον τραγικό απολογισμό να μεγαλώνει ώρα με την ώρα.

Οι μαρτυρίες των επιβατών που σώθηκαν συγκλονίζουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για «κόλαση» γύρω τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Την ίδια ώρα, οι κραυγές αγωνίας των ανθρώπων που αναζητούν τους δικούς τους προκαλούν ανατριχίλα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των διασωστών για τυχόν επιζώντες.

Τέμπη: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει»
Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είναι μεταξύ εκείνων που είχαν δικό τους άνθρωπο στη μοιραία αμαξοστοιχία, με την τύχη του να εξακολουθεί να αγνοείται.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα, εξηγώντας ότι πρόκειται για τον δεύτερο ξάδερφό του.

«Δυστυχώς αγνοείται και δικός μου συγγενής μου. Αλλά δεν είναι μόνο ο δικός μου συγγενής, αλλά για όλους. Εύχομαι να βρεθούν οι άνθρωποι αυτοί. Από ό,τι έχω καταλάβει, βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο με τρίτο βαγόνι, στο μπαρ. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τι έχει γίνει. Είναι δεύτερος ξάδελφός μου», είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Αυτό που λένε οι άνθρωποι αυτοί με τον τεράστιο πόνο, είναι ότι δεν έχει παραιτηθεί κανένας, ενώ γνώριζαν όλες αυτές τις εγκληματικές αμέλειες. Έχουν “φύγει” τόσοι άνθρωποι και δεν έχει τσίπα να παραιτηθεί ένας άνθρωπος για τόσους νεκρούς που θρηνούμε σήμερα στην Ελλάδα. Είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν μπορεί το τρένο να είναι χειροκίνητο, δεν μπορεί να μην υπάρχουν φωτοσημάνσεις, είναι απίστευτο», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Πηγή: iefimerida

Shares