Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

«Γ@μησέ τον τον μ@λάκα»! Απίστευτο επεισόδιο προκαλεί ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Μετωπική επίθεση στον (φαινομενικά) “γαλάζιο” εκλεκτό για το Δήμο της Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο εξαπέλυσε ο Όμιλος των “Παραπολιτικών”.Στην ιστοσελίδα parapolitika.gr, συγκεκριμένα, ανέβηκε σήμερα άρθρο με τίτλο “Ο επικοινωνιολόγος του Ταχιάου που ήθελε να σβήσει τον πυρσό της ΝΔ“, όπου γίνεται λόγος για “ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο πρόσωπο” που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική του υποψήφιου με την ΝΔ, τον επικοινωνιολόγο Περικλή Πηλείδη, τον οποίον έμπειρα «γαλάζια» στελέχη έχουν ταυτίσει με συγκεκριμένα γεγονότα όπως η ήττα στις εκλογές του 2000, όπου η καμπάνια σημαδεύτηκε από το περίφημο σύνθημα «υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε». (το thefaq θα ήθελε να επισημάνει σε αυτό το -φαινομενικά άσχετο – σημείο ότι σύμφωνα με την πρόσφατη κατάθεση Τσουκάτου το 2000 το ΠΑΣΟΚ ξόδεψε 16 δις δραχμές για τις εκλογές, με μόνο το 1/4 να προέρχεται από την τακτική χρηματοδότηση, λεφτά με τα οποία νοικιάστηκαν, μεταξύ άλλων, για τις ανάγκες των μετακινήσεων των ψηφοφόρων όσα πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία υπήρχαν διαθέσιμα…)

Τα parapolitika σημειώνουν ακόμα ότι ο κ.Πηλείδης έχει μείνει γνωστός σε κύκλους νεοδημοκρατών ως ο “άνθρωπος που είχε εμμονή με τον πυρσό“, αφού προσπάθησε δύο φορές, το 2000 και το 2011 να καταργήσει τον πυρσό από το έμβλημα της ΝΔ (το κατάφερε τελικά ο Κ.Μητσοτάκης το 2018 με το νέο σήμα-κινέζικο τάνγκραμ).

Σε δεύτερο χτύπημα, τα parapolitika μέσα από την ιστοσελίδα kalpi19.gr, εκτιμούν ότι “Σε «βατερλό» εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης”, αφού όπως λέει “όσο κι αν θέλει κάποιος να στηρίξει την υποψηφιότητα Ταχιάου, δε μπορεί να παραβλέψει την ξεκάθαρη αδυναμία του να συσπειρώσει την κεντροδεξιά παράταξη πράγμα που ήδη έχουν αντιληφθεί και στην Πειραιώς προσπαθώντας να «σώσουν» την επιλογή τους για τη συμπρωτεύουσα”! Το άρθρο αναφέρει ότι “το κλίμα φαίνεται να «γυρνάει» υπέρ του Γ.Ορφανού ο οποίος μπορεί να θεωρείται «αντάρτης» αλλά έχει μεγαλύτερο έρεισμα στη ΝΔ σε αντίθεση με τον Νίκο Ταχιάο που οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν «ποταμίσιο υποψήφιο»” ενώ όπως λέει πολλά στελέχη του χρεώνουν ότι είχε συμβάλει στην εκλογή του Γιάννη Μπουτάρη”. “Ισοπεδώνοντας” την υποψηφιότητά του Ν.Ταχιάου, το άρθρο κλείνει με τις πληροφορίες ότι μετρήσεις δείχνουν τον εκλεκτό της ΝΔ σε πολύ χαμηλά επίπεδα που δημιουργούν πανικό και κατήφεια και “τώρα «παλεύουν» μήπως και γίνει κάποια εκδήλωση ή σύσκεψη με πρωτοβουλία της Πειραιώς προκειμένου να πιεστούν βουλευτές και στελέχη ώστε να «τρέξουν» για μια υποψηφιότητα που δεν «τραβάει»…

Τρίτο και φαρμακερό χτύπημα ήταν η χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη στο Twitter όπου αναφέρεται απλά ότι: “Για το Δήμο Θεσσαλονίκης κατεβαίνει ένας Ταχιαος. Όχι με το @ToPotami, αλλά με τη @neademokratia. Σήμερα ο @GeorgeOrfanos κατάφερε να του δείξει την πλάτη. Κρίμα, μα πολύ κρίμα, όχι για τον Ταχιαου. Αυτά”

“Γ@μ#σέ τον τον μ@λ@κ@”! Χυδαία επίθεση on air του Ταχιάου στον πρόεδρο του Μετρό  
Όλα αυτά βλέπει ο εκλεκτός της ΝΔ Νίκος Ταχιάος για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης και του βγαίνουν σε εκνευρισμό, όπως φαίνεται από τους χυδαίους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου, στον αέρα ζωντανής ραδιοφωνικής συζήτησης σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής με τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, ο Γιάννης Μυλόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευθύνες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «πάγωμα» των έργων του Μετρό, ενώ όταν «άναψε» η συζήτηση επέλεξε να αποχωρήσει λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί σε πολιτική αντιπαράθεση τονίζοντας ότι η «κατασκευή και η ολοκλήρωση του Μετρό ενώνει όλη τη Θεσσαλονίκη». Ωστόσο, όταν έκλεισε το τηλέφωνο και ενώ ο Νίκος Ταχιάος ήταν ακόμη στον αέρα ακούστηκε να βρίζει χυδαία τον Γιάννη Μυλόπουλο, πιστεύοντας προφανώς ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα της εκπομπής. «Γ@μησέ τον τον μ@λάκα» ακούστηκε να λέει στον αέρα ο εκλεκτός της ΝΔ.

 

ΠΗΓΗ 

Shares