Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν

Στο κτήριο της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει «επείγουσα» κατάθεση σχετικά με τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά οδηγήθηκε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν

Στο κτήριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έφτασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης ο σύζυγος της Καρολάιν καθώς οι εξελίξεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες.

 

Ο σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για επείγουσα κατάθεση

 

Ο 33χρονος πιλότος κλήθηκε για «επείγουσα» κατάθεση στη ΓΑΔΑ. ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ότι «επιστρατεύτηκε» το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μεταφορά του στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ο πιλότος βρισκόταν στο μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο, όταν ξαφνικά στο νησί προσγειώθηκε ελικόπτερο με αστυνομικούς της Ασφάλειας που του ζήτησαν διακριτικά να τους ακολουθήσει.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προχώρησαν σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη των ερευνών διαδραμάτισε η κατάθεση ατόμου που πήγαινε στη μεζονέτα του ζευγαριού για να κάνει εργασίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να διαπιστώσουν το χρόνο κατά τον οποίο αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικών των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έγινε προσπάθεια ανάσυρσης των εικόνων, χωρίς όμως να είναι δυνατή η ανάκτηση του υλικού. Ωστόσο, κατά τις εργαστηριακές εξετάσεις φαίνεται ότι προέκυψαν άλλα χρήσιμα αποτελέσματα που οδήγησαν σε συμπεράσματα για την ταυτότητα του δράστη.

 

newsbomb.gr

Shares