Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γλυφάδα: Βρέθηκε η δεύτερη μηχανή των ληστών στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου

 Άτομα με κράνη και όπλα μπήκαν και άδειασαν τα ταμεία σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα.

Στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου εντοπίστηκε η δεύτερη μηχανή που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις ληστές που εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής ένα άτομο, 26 ετών αλβανικής καταγωγής, και αναζητούν τους τρεις συνεργούς του. Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ κινούνταν με τη μία από τις δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία της Γλυφάδας. Μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε λίγο αργότερα και η δεύτερη μοτοσικλέτα των ληστών έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Εκεί την εγκατέλειψαν οι δύο από τους τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το ρολόι έδειχνε 12:40 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και προτεταμένα όπλα, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα. Οι δράστες ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με δύο μοτοσικλέτες. Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς ο κόσμος είδε ξαφνικά μπροστά του ενώ ψώνιζε τέσσερις κρανοφορους με προτεταμένα τα όπλα.

Αλέξανδρος Καλαφάτης newsbomb.gr

 

Shares