Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουμε προβάδισμα πρόκρισης»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι οι «Πολίτες» θέλουν να κάνουν το 3χ3 στον όμιλο του Champions League ζητώντας μόνο τη νίκη στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό…

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως μεγάλη σημασία γι’ αυτό και τους παίκτες της Σίτι, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου οι «πολίτες» να αποκτήσουν ένα προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

«Δεν ξέρω ακόμα ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω. Θα δούμε στην τελευταία προπόνηση. Ο Ζεσούς είναι καλύτερα, έχει κάνει και μία προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι ξανά μαζί μας. Αλλά είμαι ικανοποιημένος και από την απόδοση του Φεράν Τόρες στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μερικοί παίκτες μπορούν να παίξουν, τρία, τέσσερα ακόμα και πέντε ματς συνεχόμενα, χωρίς προβλήματα. Βρισκόμαστε όμως στις αρχές Νοέμβριου..», είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και συμπλήρωσε:.

Αύριο είναι σημαντικό για εμάς να φτάσουμε τους 9 βαθμούς στον όμιλο, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόκριση και να μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια της Premier League καλύτερα. Είμαστε συγκεντρωμένοι όμως και στο Champions League, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη πρέπει να κάνουμε νίκες στην έδρα μας και να πάρουμε τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη. Και το πετύχαμε με την Μαρσέιγ. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσουμε βαθμούς και στο σπίτι μας.

Η πρόκριση για εμάς είναι πολύ σημαντική. Κερδίσαμε τα δύο πρώτα ματς. Η Πόρτο ήταν δύσκολη αντίπαλος και η Μαρσέιγ παρατάχθηκε καλά απέναντι μας. Τωρα έχουμε τον Ολυμπιακό και πρέπει να αφήσουμε τους αντιπάλους μας πίσω στη βαθμολογία. Γι’ αυτό θα παλέψουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares