Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γκλέτσος – «Στη ΝΔ δεν έχουν χιούμορ»

Ο γνωστός ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis 87,7 για τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, στο οποίο κρατάει ένα γιαούρτι και στο χαρτί της συσκευασίας του απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα τέλειο τέλειο…. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιός; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει…”, είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Και συνέχισε: “Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας…”.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε: “Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός”.

 

newsIT.gr

Shares