Σάββατο , 5 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Γηροκομείο Πειραιά: 20 κρούσματα – Σκέψεις για μεταφορά…

Γηροκομείο Πειραιά:  20 κρούσματα - Σκέψεις για μεταφορά...

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορονοϊού στο Γηροκομείο της πόλης με τους συγγενείς των 160 τροφίμων και 80 εργαζομένων να ανησυχούν πολύ.

Η Ευαγγελία Κονταξή διευθύντρια του Γηροκομείου Πειραιώς μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι στο πλαίσιο των ελέγχων που έγιναν βρέθηκε την Παρασκευή θετική. «Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα. Έγιναν οι έλεγχοι και προέκυψαν 18 κρούσματα σε τροφίμους οι οποίοι είναι όλοι ασυμπτωματικοί και 2 στο προσωπικό που είναι επίσης ασυμπτωματικοί. Αναμένουμε οδηγίες δεν έχει έρθει ακόμα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τηρούμε τις οδηγίες τηλεφωνικά και προληπτικά έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς 8 από τους τροφίμους. Όλοι οι τρόφιμοι είναι σε απομόνωση και έχει γίνει απολύμανση», είπε.

Σε σύσκεψη που θα γίνει θα συμμετέχουν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου στο Δ.Σ του ιδρύματος αλλά και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και να μεταφερθούν όλοι προληπτικά σε νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares