Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γιουβέντους: Βγαίνει από την καραντίνα και ξεκινάει προπονήσεις ο Ρονάλντο…

Μία ευχάριστη εβδομάδα αναμένεται να είναι αυτή για τον Μαούριτσιο Σάρι, καθώς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις προπονήσεις…

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις από την Τρίτη (19/05) μετά την αναγκαστική καραντίνα 14 ημερών που πέρασαν, μετά την επιστροφή τους στην Ιταλίας. Ο πρώτος που θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της «Γιούβε» θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μετά τις δύο εβδομάδες που πέρασε κλεισμένος στο σπίτι του, είναι έτοιμος για να ξεκινήσει και πάλι δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Σάρι το προσεχές διάστημα, εκτός του 35χρονου άσου θα έχει στη διάθεσή του και του Σέζνι, Ντανίλο και Ντάγκλας Κόστα. Παρ’ όλα αυτά περισσότερος χρόνος δόθηκε στους Ιγκουαϊν και Ραμπιό με το μέλλον του τελευταίου στον σύλλογο να παραμένει αβέβαιο.

Υπενθυμίζεται ότι την ημερομηνία της 13ης Ιουνίου όρισαν τα μέλη της επιτροπής της Serie A για τη συνέχιση της σεζόν, ωστόσο απομένει η τελική έγκριση της κυβέρνησης για να κηρυχθεί και επίσημα η συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares