Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το σπίτι του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα με τα πανάκριβα ακίνητα στις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου.

Η εκπομπή Tlive βρέθηκε στο Παρίσι εκεί όπου, σε μία από τις ακριβότερες περιοχές στην «καρδιά» της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται ένα από τα 17 σπίτια που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας.

Το διαμέρισμα «κόσμημα» βρίσκεται μία ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, ένα από τα διασημότερα γαλλικά μνημεία. Είναι στον τρίτο όροφο ενός ιστορικού κτηρίου στο προάστιο που από τον 18ο αιώνα αποτελούσε το αγαπημένο μέρος των εύπορων ευγενών της εποχής. «Εδώ ζούσαν Αριστοκράτες Γάλλοι. Τα κτήρια χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται κοντά σε μία από τις διασημότερες πλατείες του Παρισιού, την πλαζ Ιντετετουάλ όπου υπάρχει η Αψίδα του Θριάμβου» λέει στην κάμερα του Alpha μία Παριζιάνα.

Το κτίριο είναι ντυμένο από άκρη σε άκρη με λευκό μάρμαρο, κάτω από τα μπαλκόνια ξεχωρίζουν οι μορφές λεόντων ενώ από πάνω υπάρχουν κίονες. Στη συγκεκριμένη λεωφόρο, τα σπίτια κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ, αφού οι τιμές ανά τετραγωνικό «καίνε».

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares