Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Μαυρίδης εκπομπή: Δυσάρεστα νέα για τον παρουσιαστή

Γιώργος Μαυρίδης εκπομπή: Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το κανάλι πήρε τη σχετική απόφαση.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το επιτελείο του φαίνεται πως δεν συνεχίζουν με την εκπομπή τους «Into The Skin» στο OPEN καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπεται σε κανέναν τους να ταξιδέψει. Αυτό σημαίνει πως αναγκάζονται να ολοκληρώσουν τα επεισόδια νωρίτερα από το αναμενόμενο και καθορισμένο.

Να αναφέρουμε πως η εν λόγω εκπομπή έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου στο κανάλι της Παιανίας και δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ένας μήνας, με τελευταίο επεισόδιο την προηγούμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου για το Ριο Ντε Τζανέιρο. Όσο για τα άλλα επεισόδια που προβλήθηκαν, το πρώτο ήταν για την Αιθιοπία, το δεύτερο για τον Αμαζόνιο και το τρίτο για τη Μιανμάρ.

Η ανακοίνωση του OPEN για την εκπομπή όταν ξεκίνησε

«Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή Into the Skin ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του  πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες  που κρύβονται πίσω από αυτά. Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. svg%3E

Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν. Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν  σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα. Μέσα από το Into the Skin θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων. Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα. Αν πιστεύεις πως κάθε σημάδι κρύβει και μια ιστορία διαφορετικής κουλτούρας, είσαι OPEN».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares