Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας για ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ: Η συγγνώμη μου πρέπει να γίνει δεκτή…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ…

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά την παρέμβαση του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ για τα άστοχα χιουμοριστικά σχόλια που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του για το πρωτοφανές περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης σε φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ζήτησε ξανά συγγνώμη, το μεσημέρι της Τρίτης (12/11).

Συγκεκριμένα, όταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ζητώντας πάνω από όλα υγεία, ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε: «Και μυαλό συγκεντρωμένο».

«Μερικές φορές φεύγει και το γραπώνουμε μέσα» είπε με τη σειρά της η Ελεάννα Τρυφίδου. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Όπως και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

Θυμίζουμε πως η Ελένη Ανδριανού, η οποία είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ανέφερε με ανάρτησή της στα social media πως τη Δευτέρα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή. Ανάμεσα στις ποινές που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

ethnos.gr

 

 

Shares