Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γιατί ο Βελόπουλος αποκάλεσε εγκληματίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ,εξαπέλυσε ο Κ.Βελόπουλος  με τον θεατρινισμό της  ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξορύξεις σε περιοχές ΝΑΤURA.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο και το αυτό. Ενώ προσπαθεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε μέσο και κόστος να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο  που πάνω απ όλα θέλει να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο , τελικά πράττει τα ίδια με την προηγούμενη κυβέρνηση

Με χωρίς προγράμματα η ΝΔ συνεχίζει να παίζει και τώρα στο προσκήνιο έρχεται το θέμα ΝΑΤURA. Ο Υπουργός και το επιτελείο του θέλει να διευκολύνει την τοποθέτηση αιολικών και άλλων ΑΠΕ σε όλη την χώρα, ακόμα και στις περιοχές NATURA, εκεί δηλαδή που σε άλλες χώρες απαγορεύεται. Ωστόσο η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ   ότι την εποχή που κυβερνούσε ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησαν για εξορύξεις περιοχές ΝΑΤURA.

Τα λόγια περιττά για το θεατρινισμό που παίζουν τα δυο κόμματα αλληλοκατηγορούνται ενώ πράττουν τα ίδια.Τα δυο κόμματα παραχωρούν οικόπεδα για εξορύξεις σε περιοχές ΝΑΤURA.

Ο Κ.Βελόπουλος έδωσε μια αιχμηρή απάντηση αποκαλώντας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εγκληματίες.«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: “Έλεος κύριοι του #ΣΥΡΙΖΑ Κάνετε θόρυβο για τις εξορύξεις σε περιοχές #Νatura αλλά εσείς ως κυβέρνηση παραχωρήσατε οικόπεδα για εξορύξεις σε περιοχέs Νatura. Ο χάρτης που κατέθεσα σας εκθέτει πλήρως!»

Shares