Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Γιατί κλήθηκε για κατάθεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρείται η κομβικότερη από όλες

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρείται η κομβικότερη από όλες όσες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Αυτός είναι ο λόγος που ελήφθη η απόφαση να κληθεί στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τελευταία. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που οι αστυνομικοί περίμεναν πρώτα να πάρουν στα χέρια τους το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια και μετά να μιλήσουν στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στόχος τους ήταν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες ερωτήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

Μάλιστα, το βάρος πέφτει, σε σχέση με την κατάθεση της αδερφής της 33χρονης μητέρας, στις συνθήκες θανάτου της Ίριδας, καθώς ήταν παρούσα την ώρα που το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρήκε το βρέφος νεκρό μέσα στην κούνια του. Και αυτό γιατί νωρίτερα η 33χρονη μητέρα φέρεται να της ζήτησε να ξυπνήσει το βρέφος για να το ταΐσουν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα ζητήσουν απαντήσεις για τις ακριβείς ώρες του συμβάντος, τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου την επίμαχη ώρα, θα ρωτήσουν εάν η 33χρονη μητέρα έμεινε μόνη της με το βρέφος λίγο πριν το θάνατο του παιδιού, εάν ανησύχησαν για το γεγονός ότι το παιδί κοιμόταν αρκετή ώρα αλλά και για την αντίδραση της Ρούλας όταν τελικά διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν αναπνέει.

Επίσης, θα γίνουν ερωτήσεις για το χρόνο στον οποίο κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Σημειώνεται ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό της 33χρονης προφυλακισμένης, όπως και η μητέρα της. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ενδεχομένως κριθεί απαραίτητο να καταθέσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Ανθρωποκτονιών, πριν υποβληθεί η δικογραφία για τη Μαλένα και την Ίριδα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, διότι είχε παραπεμφθεί απ’ ευθείας στη Δικαιοσύνη μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares