Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί φέρνουν στις φυλακές Κορυδαλλού την 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί η 38χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αν και η αρχική απόφασή ήταν η 38χρονη να κρατηθεί στις φυλακές Νεάπολης στο Λασίθι, οι αρχές έκριναν ότι αυτό θα ήταν επικίνδυνο λόγω της εντοπιότητας και υπό το φόβο κάποιας πράξης αντεκδίκησης.

Έτσι, πλέον, εκτιμάται ότι από την ασφάλεια του Ηρακλείου, όπου κρατείται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί αναμένεται αρχικά να οδηγηθεί στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, στα πλαίσια των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην πτέρυγα στην οποία κρατούνται, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό και η καταδικασμένη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Έφη Κακαράντζουλα.

Τι υποστήριξε στην απολογία της

Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο.

Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και γι’ αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares