Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αντώνη Βαρδή με αφορμή τη γιορτή του πατέρα…(ΦΩΤΟ)

Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αντώνη Βαρδή με αφορμή τη γιορτή του πατέρα...(ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση…

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής τίμησε τη μνήμη του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ανήμερα της «γιορτής του πατέρα».

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την ημέρα που ο συνθέτης, μουσικός και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, ωστόσο, ο γιος του φαίνεται πως δεν ξεχνάει στιγμή τον αγαπημένο του πατέρα. Έτσι, δημοσίευσε δύο κοινές φωτογραφίες τους από το παρελθόν και τις συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

«Να είσαι καλά εκεί που είσαι. Να είναι όμορφα εκεί. Γαλήνια. Πάντα αυτό σκέφτομαι. Και εσύ μέσα από μένα αν με ακούς και αν είσαι γύρω μας, όταν εγώ λυγίζω όταν χάνω τη τόλμη μου να παίρνεις βήμα και να μιλάς μέσα από μένα. Να με οδηγείς στο σωστό και το δίκαιο, με τα τραγούδια σου και όχι μόνο. Με τη φωνή που κουβαλάμε μέσα μας. Αυτή τη δυνατή φωνή. Χρονιά πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αντώνη Βαρδή με αφορμή τη γιορτή του πατέρα...(ΦΩΤΟ) Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αντώνη Βαρδή με αφορμή τη γιορτή του πατέρα...(ΦΩΤΟ)

 

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares