Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Σμαραγδής για Γιώργο Αγγελόπουλο

Τελεία θέλησε να βάλει ο Γιάννης Σμαραγδής στην υπόθεση… Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σμαραγδής που βρέθηκε σήμερα (08.01.2023) στο πλατό της εκπομπής “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ1 και δεν έκρυψε την ενόχληση του όταν η συζήτηση ήρθε στο πολυσυζυτημένο θέμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Τι με ρωτάς τώρα; Τι με ρωτάς τώρα;” αναφώνησε, δις, ο Γιάννης Σμαραγδής προς τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για να συμπληρώσει με νόημα, “να να πούμε κάτι άλλο τώρα εκτός απ’ αυτό”.

“Κοιτάξτε να δείτε. Υπάρχει μια Ελλάδα η οποία είναι η μέσα ανώτερη Ελλάδα. Αυτή η μέσα ανώτερη Ελλάδα πρέπει να είναι κόρη οφθαλμού όλων μας. Δηλαδή τα καλύτερα μας υλικά να βάζουμε σε κίνηση και αυτά που δεν είναι σε αυτή την κατηγορία να τα βάζουμε έξω διότι σάλα και τραπεζαρία ένα είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Αυτή είναι η απάντηση μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σμαραγδής προς τους δύο παρουσιαστές της δημόσιας τηλεόρασης. “Ούτε έχει σχέση αν είναι ηθοποιός ή ερασιτέχνης. Είναι θέμα ποιότητας”.

“Η ποιότητα προσδιορίζεται από την ποιότητα, μιλάει χωρίς να μιλάει όπως και η ομορφιά από μόνη της είναι πολιτισμός” συμπλήρωσε, επίσης, ο δημοφιλής σκηνοθέτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

 

“Δεν υπάρχουν εμπορικά και ποιοτικά πράγματα. Το ποιοτικό είναι αυτό που μας ενδιαφέρει και πρόκειται για αυτόν τον οποίο το κατέχει και θα πρέπει να το αναγνωρίζεις και να τον βοηθάς για να το αναδείξει”.

 

newsit.gr

Shares