Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Γιάννης Καπετάνιος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πάρα πολλά νεύρα, ακόμα και στη μαμά του ξέσπαγε»

O Γιάννης Καπετάνιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν με αφορμή τη συνέχιση του σίριαλ «Super Mammy» στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη μακρόχρονη φιλική σχέση με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Γνωρίζατε προσωπικά και τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Με τον Πέτρο ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Ο Φιλιππίδης ήταν ένας καριερίστας. Τα παρέσυρε όλα στο πέρασμά του, ήταν τυφώνας. Προκειμένου να αναδειχτεί και να κάνει αυτό που ήθελε, χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δοτικός. Με φώναζε σπίτι του και τρώγαμε με τους γονείς του, κάναμε παρέα. Από όταν παντρεύτηκε και μετά, άλλαξε ρώτα. Ήθελε να κάνει καριέρα και δεν υπολόγισε τίποτα.

Για όλα αυτά που κατηγορείται, είχατε ιδέα;

Από το 1996 και μετά, έκοψα κάθε επαφή. Δεν ξέρω τι έκανε. Κι εκείνος πάντως, είχε πάρα πολλά νεύρα. Ακόμα και στο σπίτι του ξέσπαγε, στη μαμά του. Δεν βρίσκεις άκρη, απλά φεύγεις.

Αν βλέπατε τώρα τον Φιλιππίδη, τι θα του λέγατε;

Θα τον κοιτούσα και θα κούναγα το κεφάλι μου. Δεν θα του έλεγα τίποτα.

Στο κίνημα metoo δεν πιστεύετε;

Η κάθε εποχή έχει τη μόδα της. Τώρα είναι αυτή η μόδα. Δεν είναι ότι είμαι αντίθετος. Εννοείται ότι πρέπει ο καθένας να προλαμβάνει και να μην πέφτει στις παγίδες που στήνονται. Είμαι υπέρ του κινήματος metoo, αλλά όχι να μας καθορίζει και τη ζωή μας.

govastileto.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares