Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέος εξωδικαστικός συμβιβασμός για το «Greek Freak»…

Νέο εξωδικαστικό συμβιβασμό φέρεται να έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφορά  την αγωγή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Greek Freak», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Theblast στις ΗΠΑ…

Σύμφωνα με αυτή ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ  κατέληξε σε διευθέτηση , μετά την αγωγή  που κατέθεσε εναντίον μιας αθλητικής εταιρείας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του χωρίς άδεια. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Αντετοκούνμπο ενημέρωσε  σχετικά ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία Southside Throwbacks.

Ο MVP του ΝΒΑ μήνυσε την Southside Throwbacks κατηγορώντας τους ότι χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμό του «Greek Freak» στα προϊόντα τους χωρίς την άδειά του και χωρίς να πληρώσουν. Η εταιρεία  αμέσως να συνεργάζεται με τον Αντετοκούνμπο για να επιλύσει εξωδικαστικά  τη νομική μάχη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι διάδικοι κατέληξαν σε εμπιστευτική διευθέτηση. Η συμφωνία αναφέρει ότι «τα μέρη ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί για το σκοπό αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Shares