Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δηλώνει 99% Νιγηριανός κατόπιν λήψης δείγματος τεστ DNA – Βίντεο

Με την επίσημη νεοφιλελεύθερη αφήγηση να προσπαθεί να περάσει ότι η ιθαγένεια είναι κάτι που παίρνει ο καθένας σε…χαρτί, ο κορυφαίος αθλητής στην καλαθοσφαίριση ομολογεί για άλλη μια φορά τις πραγματικές του ρίζες, αφού είχε εκφραστεί και σε προηγούμενες δηλώσεις του για την καταγωγή του, αλλά και την συνείδηση του.

Βάση εξέτασης DNA, που ό ίδιος έκανε, αποκαλύπτει πως είναι 99% Νιγηριανός. Αυτό ομολόγησε σε επίσημο διάλογο που είχε με έναν σεφ σε βίντεο που έγινε viral στο τίκτοκ.

Πριν λίγους μήνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «NBA Today» του «ΕSPN» με την δημοσιογράφο να τον είχε ρωτήσει, για το πώς αισθάνεται με το προσωνύμιο «Greek Freak» και το γεγονός πως δεν υπάρχει προσωνύμιο που ν’ αναφέρεται στη Νιγηριανή καταγωγή του, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε: «Νιώθω Greco-Nigeriano» εξηγώντας: «Είμαι Greek Freak… αλλά είμαι επίσης και Nigerian Freak». 

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο Basketleague, δήλωνε με μεταφορικό τρόπο ότι νιώθει και Έλληνας και Νιγηριανός. Πιο πρόσφατα έρχεται και λέει, όπως κατέγραψε το βίντεο, πως νιώθει Νιγηριανός, χωρίς να πει “και Έλληνας”…2 μήνες αφού δήλωνε άλλα!

Τι συμβαίνει επιτέλους;

 

 

voria.gr

Shares