Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Γιαννακόπουλος προς Αγγελόπουλους: “Σεβαστείτε την ιστορία της ομάδας σας και το πιο πετυχημένο σπορ στην Ελλάδα!”…

Γιαννακόπουλος προς Αγγελόπουλους: “Σεβαστείτε την ιστορία της ομάδας σας και το πιο πετυχημένο σπορ στην Ελλάδα!”...Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε επίσημη δήλωση απευθυνόμενος προς τον Ολυμπιακό και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, καλώντας τους να κατέβουν στο ΟΑΚΑ σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου που διοικούν, τις επιτυχίες που έχουν καταφέρει, αλλά και το μπάσκετ γενικότερα, το κορυφαίο σπορ στην Ελλάδα “έτη φωτός μπροστά από τα άλλα” όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ως εξής:

“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή οι διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα μικρά παιδιά που επειδή τους τελείωσαν τα κέρματα τραβάνε την πρίζα από το ηλεκρονικό παιχνίδι, για να μην παίξουν οι υπόλοιποι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βάλουν πάνω από τον προσωπικό τους εγωισμό, την ιστορία της ομάδος τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους φίλαθλους του αθλήματος που τόσες φορές μας έχει κάνει Εθνικά υπερήφανους, τους αθλητές που αγωνίζονται, τους υπόλοιπους παράγοντες που επενδύουμε αλλά και τους δημοσιογράφους και όσους άλλους «ζουν» από το άθλημα γενικότερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τα λάβαρα τα οποία κοσμούν την οροφή του ΣΕΦ που με τόσους κόπους κατακτήθηκαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν την ιστορία του αθλήματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους Ματθαίου, Καστρινάκη, Γιατζόγλου, Κορωναίο, Κολοκυθά, Κόντο, Αμερικάνο, Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σπανούλη

, Πολίτη, Βεζυρτζή, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη και τόσους άλλους που με κόπο, ιδρώτα και χρήματα έφεραν το άθλημα που αγαπάμε, το μπάσκετ, να είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Και τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη τους απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, θα πρυτανεύσει η λογική και εν τέλει θα έρθουν απόψε να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, ώστε να δουν τι σημαίνει γιορτή αλλά και για πολλοστή φορά να δουν πώς κερδίζονται εντός των αγωνιστικών γραμμών οι αγώνες.

Με εκτίμηση
Δ. Γιαννακόπουλος”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares