Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γιαν Μαρκ Σνάιντερ και Βασίλης Σούλης σε συνεργασία με ΠΑΣ Γιάννενα

Κάτοικοι Ιωαννίνων είναι και επίσημα οι Γιαν Μαρκ Σνάιντερ και Βασίλης Σούλης έπειτα από την επίσημη έναρξης της συνεργασίας τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότεροι, συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας και σήμερα (10/7) ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο.

....

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γερμανό επιθετικό Jan-Marc Schneider.

O 27χρονος επιθετικός πέρασε τα δοκιμαστικά και ιατρικά της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις SSV Jahn Regensburg, St.Pauli, SV Blankenese, SV Halstenbek-Rellingen, Eintracht Norderstedt και SV Hamburger.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:
“Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά εκπληρώνοντας όλους μας τους στόχους και υγεία για όλο τον κόσμο.»

 

....

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη.

Ο Βασίλης είναι γεννηθείς στις 7/12/1994 κατάγεται από την Πάτρα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Παναχαϊκής, του Πλατανιά, του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, της Δόξας Μανωλάδας και της Θύελλας Πατρών.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ιστορικού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας.»

 

Πηγή: novasports.gr

 

 

Shares